Khusus untuk pemilik bisnes, franchisee dan pemborong yang ingin menambahkan lagi cabang bisnes...


Bagaimana Nak Bina Bisnes 6-7 Angka Setiap Bulan Dalam Industri Yang Bakal Mencecah USD 86.56 Billion Pada Tahun 2025
...Tanpa Perlu 'Try and Error' Lagi!

Jadilah Di Antara Yang Terawal Untuk Menjadi Partner NASTY Di Dalam Program Partnership NASTY. Daftar Penyertaan Anda Sekarang Sebelum Penyertaan Ditutup.

Sesi Pengenalan Program Partnership NASTY

Tarikh: 8 April 2022
Masa : 8.00 PM - 10.00 PM

Hari
Jam
Minit
Saat

Pendaftaran hanya dibuka hingga 7 April 2022, 6 PM Sahaja!

Dari meja Rizal Hazari

Damansara Perdana,

 

Rakan usahawan sekalian,

 

Sekiranya anda ingin menambahkan portfolio kewangan atau ingin mempelbagaikan lagi jenis perniagaan, ini adalah website yang paling penting untuk anda baca hari ini.

 

Ini sebabnya:

 

Kami akan melancarkan satu program khas yang akan menunjukkan bagaimana anda boleh memulakan satu bisnes yang mempunyai potensi besar di dalam industri ENDS.

 

Menurut kajian, pasaran industri ENDS dianggarkan berjumlah USD11.48 billion pada 2016 dan dijangka mencecah USD86.56 billion menjelang 2025.

 

Graf menunjukkan saiz pasaran industri ENDS di seluruh dunia pada 2016 dan anggaran untuk 2025. Pada 2016, jumlah pasaran dianggarkan bernilai kira-kira 11.48 bilion dolar AS dan dijangka berkembang kepada lebih 86.5 bilion menjelang tahun 2025. – sumber Statista.com

 

Di Malaysia sahaja, industri ini bernilai RM2.27 billion dan masih belum diterokai sepenuhnya lagi.

 

Ini kerana ada pemain industri yang tidak tahu cara untuk ‘unlock’ potensi sebenar industri ini.

 

Ada yang kecundang di tengah jalan…

 

Ada yang baru sahaja bermula tetapi tidak dapat meneruskan sehingga tamat…

 

Malah ada yang menganggap industri ini tidak bernilai kepada negara!

(for the side note, Malaysia adalah negara kedua terbesar selepas Amerika Syarikat di dalam industri ini)

 

Sebenarnya, industri ENDS di Malaysia mempunyai potensi yang besar…

 

Seorang pakar ekonomi bernama Pankaj Kumar mengatakan bahawa industri ENDS boleh memberikan sumbangan yang besar kepada pertumbuhan ekonomi Malaysia.

 

The Edge Markets dalam artikelnya mensasarkan industri ENDS akan terus berkembang pesat dengan sokongan kerajaan.

 

Namun, hanya mereka yang berada di dalam industri ini sahaja tahu cara nak raih potensi sebenar industri ini.

 

Oleh sebab itu kami akan mendedahkan langkah demi langkah untuk bermula di dalam  program ini.

Apa Yang Anda Bakal Ketahui Dalam Program Partner NASTY

Bagaimana nak bermula dalam industri ENDS yang sentiasa ada permintaan tidak kira apa keadaan ekonomi dan isu global.

Bina empayar perniagaan dengan blueprint ‘business-in-a-box’ yang telah terbukti diamalkan oleh pemain-pemain industri yang berjaya’

Ketahui 3 ‘cabang’ untuk meningkatkan jualan dengan banyak tanpa perlu menambahkan kos marketing.

Kenali Presenter

Rizal Hazari

Encik Rizal Hazari merupakan General Manager Sales Development & Support Services NASTY Worldwide.

Beliau mempunyai pengalaman lebih 20 tahun dalam bidang korporat serta membimbing ramai usahawan yang kini berjaya di dalam industri yang bernilai berbillion dollar ini.

Anugerah & Penghargaan Dari Serata Dunia Yang Membuktikan

Kami Layak Untuk Menganjurkan Program Partner NASTY?

Usahawan-Usahawan Yang Berjaya Bersama NASTY

Pemilik bisnes yang sedang mencari peluang bisnes terbaru dan mahu 'diversify' bisnes untuk jangka masa panjang.

Francaisi yang mahu lebih banyak keuntungan dan tidak mahu bayar banyak 'hidden cost'

Pemborong yang sedang mencari produk yang senang dijual, senang pecah barang dan sales cycle yang cepat.

3 Sebab Kenapa Anda

Wajib Sertai Program Partner NASTY

Ketahui bagaimana industri ENDS ini boleh berkembang dengan nilai pasaran bernilai billion dollar serta sentiasa mempunyai permintaan tidak kira keadaan ekonomi dan pasaran.

Anda akan didedahkan dengan program pembangunan dan latihan usahawan selama 12 bulan yang lengkap beserta tenaga pengajar pakar dan berpengalaman untuk membantu anda berjaya di dalam industri ENDS.

Anda akan mengetahui strategi, testimoni sebenar serta langkah untuk bermula di dalam industri ENDS.

Anda perlu faham ramai orang yang membaca page ini amat berminat untuk join Program Partner ini. Namun kami hanya buka kepada mereka yang boleh berikan komitmen sahaja. Anda akan belajar dan mengetahui ‘Insider Secret’ untuk berjaya di dalam industri ni. Tempat juga adalah terhad supaya kami dapat menjaga kualiti dan perhatian setiap peserta. Jadi daftar tempat anda sekarang sebelum penuh.

Sesi Pengenalan Program Partnership NASTY. Tempat Terhad.

Tarikh: 8 April 2022
Masa : 8.00 PM - 10.00 PM

Hari
Jam
Minit
Saat

Tawaran ini akan terus ditutup pada 7 April 2022 jam 6 malam.
Daftar segera sebelum ditutup!

Apa Kata Peserta Kami Yang Berjaya

Peluang yang disajikan di dalam industri ENDS sangat menyakinkan, walaupun PKP dan banyak bisnes terpaksa tutup kedai, bisnes ENDS saya masih bertahan, bahkan menaik pun ada. Average sales sebulan dalam 300K pada bulan lepas.

Faizul

Sabah

Penafian: Hasil selepas program adalah berbeza mengikut individu.

Saya telah berkecimpung di dalam industri ENDS ni bermula tahun 2019, memang sangat banyak potensi industri ini, memandangkan permintaan dari market sendiri sangat banyak, kadang kala memang bertungkus lumus untuk sediakan demand yang sentiasa melebihi supply.

Bermula Januari 2021, sales saya telah pun mencapai RM 1.3 juta. ENDS menawarkan suatu perjalanan bisnes yang sangat menarik dengan permintaan yang makin meningkat.

Hazrol

Selangor

Penafian: Hasil selepass Masterclass berbeza mengikut individu.

Saya dah ada banyak bisnes. Sekiranya saya perlu buat bisnes baru, saya akan lihat samada bisnes tu ada demand dan ada team yang kuat supaya saya tak perlu kerja terlalu keras untuk bina brand. NASTY ni brand yang power dalam industri jadi saya rasa berbaloi menjadi rakan bisnes NASTY ini.

Azri Zahier Azmi (John Lemon)

Kuala Lumpur

Penafian: Hasil selepas program adalah berbeza mengikut individu.

PERLUKAN BANTUAN?
Kami Sedia Membantu

Boleh Hubungi di talian berikut:
+6019-727 1691 (En Yasir, Project Specialist)

Atau Klik Butang Di Bawah Untuk Terus Ke Whatsapp

Soalan Lazim

Anda akan mengetahui potensi industri ENDS (electronic nicotine delivery system) yang mempunyai nilai pasaran berbillion dollar, di mana peserta yang layak dan terpilih akan menjadi usahawan dan kami akan melatih mereka sehingga berjaya.

Ya, memang ada. Sebenarnya industri ini sudah bertapak lama di Malaysia namun tidak ramai yang mengetahuinya. Oleh sebab itu anda perlu join Masterclass ini supaya anda boleh bersama-sama menjadi yang terawal untuk menjadi sebahagian di dalam industri ini.

Sekiranya anda mengikuti semua yang kami bakal tunjukkan di dalam Masterclass, anda pasti boleh berjaya!

Disclaimer: We do not purport any potential earnings opportunity as a “get rich scheme.” Your level of success will depend on the time and effort you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. We cannot guarantee that you will make any money at all. Nor are we responsible for any of your actions.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

COPYRIGHT 2022 © NASTY Malaysia. All Rights Reserved.

Terms & Conditions | Privacy Policy