Khas untuk pengunjung MAHA 2022

Jemputan Khas Kepada Pengunjung MAHA 2022:

"Channel Telegram Sulit Mendedahkan Peluang Terkini Buat Side Income Sehingga 5 Angka Sebulan Dengan Produk 'High Demand', Repeat Order Tinggi Serta Support Berterusan Daripada HQ"

Adakah anda?

Seorang pemilik kedai yang ingin meningkatkan jualan runcit dengan segera?

atau

Independent reseller yang sedang mencari produk terlaris untuk dijual pada masa kegawatan ekonomi ini?

Sekiranya ‘ya’, anda bakal mengetahui ‘penemuan’ yang bakal mengubah perniagaan anda selama-lamanya!

Kami ingin menjemput anda untuk menyertai sekumpulan pemilik bisnes, ejen-ejen produk dan pemain industri di dalam satu channel Telegram eksklusif – dan ianya percuma.

Namun, jemputan ini terhad dan dibuka sehingga MAHA 2022 berlangsung sahaja. Jadi tumpukan apa yang kami sampaikan di sini sehingga habis.

Ini kerana terdapat permintaan yang mendadak terhadap bisnes kami walaupun ketika berlakunya pandemik dan banyak industri lain yang terjejas.

Sejak mula diperkenal pada tahun 2010, bisnes kami bergerak secara senyap dan terlindung dari umum.

Di kala banyak industri yang terjejas teruk ketika pandemik melanda hampir 2 tahun lalu, bisnes kami tidak terkesan.

Malah, jualan produk kami meningkat lebih 65% berbanding tahun-tahun sebelumnya.

Rahsia Bagaimana Bisnes Kami Mampu Bertahan Ketika Pandemik Malah Terus Meletup Sehingga Ke Saat Ini

NASTY™ memperkenalkan ENDS sebagai solusi alternatif untuk membantu orang ramai berhenti merokok dengan cara selamat dan efektif. Kami juga adalah di antara peneraju utama yang memperkenalkan program keusahawanan di dalam industri ini.

Pandemik yang melanda negara 2 tahun lalu telah menyedarkan golongan perokok untuk menjalani gaya hidup yang lebih sihat.

Hampir 10% daripada 8 juta perokok di Malaysia memilih untuk berhenti merokok menggunakan bantuan alternatif seperti produk NASTY™.

Perubahan yang positif ini telah meningkatkan jualan serta jenama kami dengan repeat order yang tinggi daripada pengguna sepanjang PKP sehingga kini!

Dengan permintaan pengguna yang semakin melonjak naik, kami memerlukan anda untuk menyebarluaskan kebaikan ENDS kepada pasaran tempatan yang masih luas untuk diterokai.

Kelebihan Menjadi Ejen Produk NASTY™

Modal Permulaan Rendah

Anda boleh bermula menjual dengan modal serendah RM799 untuk membeli stok. Apabila anda beli stok, anda secara automatik menjadi ejen. Tiada yuran pendaftaran dikenakan.

Bantu Rakan & Keluarga Anda Berhenti Merokok

Seorang perokok menghabiskan RM510 sebulan untuk memuaskan keinginan. Bayangkan kalau anda dapat membantu mereka berjimat dengan produk NASTY™ yang lebih murah dan menjimatkan? Anda bantu mereka berhenti, anda jana pendapatan.

Bukan Sekadar Menjadi Ejen Produk

Ejen kami bukan sekadar menjual produk ‘hit and run’ tapi kami membimbing karier mereka sehingga berkembang dan berterusan untuk jangka masa panjang. 

Kami telah dah sediakan ‘roadmap’ untuk membantu anda berjaya, bermula daripada ejen produk sehinggalah anda mampu menjadi partner NASTY™.

NASTY™ juga meraih pelbagai pengiktirafan antarabangsa dalam pelbagai kategori.

Setiap produk juga mencapai piawaian antarabangsa untuk mencapai kepuasan setiap pelanggan yang kini melebihi 300 ribu pengguna di Malaysia.

Apa Kata Ejen-Ejen Kami Yang Berjaya

“Alhamdulillah dengan menjadi agent nasty, saya bukan sahaja dapat menjana income sehingga 4 angka sebulan, tapi dapat menambah ilmu tentang membuat sales and marketing dengan hasil guide dari pihak hq. Terima kasih pihak NASTY™ MY sebab beri saya peluang untuk join menjadi agent NASTY™ ni.” – Aliff Najmi

“Alhamdulillah selepas join ejen NASTY™, saya dapat menambahkan side-income saya dan juga permintaan yang tinggi dan agak luar biasa. Hasil yang kami peroleh selepas jadi ejen NASTY™ adalah pihak HQ juga memberi sokongan, 𝗸𝗲𝗹𝗮𝘀 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝘁𝗶𝗱𝗮𝗸 𝗽𝘂𝘁𝘂𝘀, 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗼𝗸 𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝗹𝘂𝟮, dengan modal yang sama kita rolling bagi ada barang. Jangan jadi ejen takda barang, customer pun nk kena jaga. Alhamdulillah penerimaan dari customer yg sangat baik untuk produk NASTY™ dan juga NCIG. Saya dah berhenti merokok. Anda bila lagi? Ceh wahhh.” – SM Fareed

“Dua kali saya dibuang kerja dan ditamatkan kontrak serta merta kerana covid-19,” – Hairul Mohamad, 34 tahun

2 kali dibuang kerja dan 2 kali juga hampir jatuh. Tapi, itu semua tidak menjadi alasan untuk Hairul berputus asa mengejar impian.

Pada awalnya hanya ingin mencuba tetapi disebabkan matlamat beliau  yang jelas untuk membantu orang ramai berhenti merokok, beliau berjaya menjadi antara Top Ejen NASTY™ hanya dalam masa 2 TAHUN.

Masih Ragu-Ragu? NASTY™ Adalah Satu-Satunya Jenama Tempatan Yang Membuat Pelancaran Produk Secara Live Presentation

Ramai ejen kami yang bermula setelah melihat dan mendengar sendiri misi dan visi yang disampaikan oleh Founder dan CEO NASTY™, Pakdin.

NASTY™ Sentiasa Meraikan Ejen-Ejen dan Reseller Yang Komited & Cemerlang Presentation

Setiap tahun, NASTY™ akan mengadakan majlis besar-besaran untuk menghargai pencapaian ejen-ejen yang berjaya mencapai jualan tertinggi.

Kini, peluang terbuka untuk anda bersama-sama kami dalam pelancaran produk flagship terbaru kami.

Pelancaran Produk NASTY™ Yang Telah Menggegarkan Malaysia!

Lebih 100 Ribu View Di Facebook Live!

Pelancaran Produk Secara Livestream di Facebook Telah Menarik Ribuan Peminat Yang Teruja Menonton.

Terpaksa Restok Semula Walaupun Baru Sehari Selepas Pelancaran

Ejen NASTY™ Tak Menang Tangan Kerana Permintaan Yang Sangat-Sangat Tinggi Sampai Perlu Restock Dalam Masa Yang Singkat!

50,000 Unit Terjual Dalam 1 Jam Sahaja Semasa Launch

Ramai Berpusu-Pusu Membeli Produk Semasa Pelancaran Produk Terbaru NASTY™ Sehingga Stok Kami Habis Licin!

Program Pembangunan Ejen Yang Tiada Di Tempat Lain

Setelah anda menjadi ejen NASTY™, anda akan dibekalkan dengan pelbagai marketing materials untuk membantu anda membuat jualan dan mengembangkan karier anda di NASTY™.

Kami sanggup berbelanja besar dengan menyediakan satu department khas untuk menyediakan program pembangunan ejen-ejen.

Goal kami cuma satu – bantu anda bina dan kembangkan bisnes sampai anda boleh anda memiliki outlet sendiri!

Oleh sebab itu kami bekerja keras dengan menyediakan modul latihan dan pembelajaran, seminar malah bootcamp untuk ejen-ejen kami.

Anda juga akan diberikan panduan, latihan & tunjuk ajar yang komprehensif agar anda bukan sahaja boleh jual produk tapi boleh membina empayar bisnes teragung dalam industri ENDS di bawah jenama NASTY™.

Rahsia Kejayaan Ejen-Ejen NASTY™ Didedahkan

“Tahun lepas aku belajar cara jual barang dari barisan paling depan. Tahun ini belajar cara susun syarikat dan aturan yang betul dari mereka. Kami di Hust trading sangat berterima kasih kepada Pakdin dan team NCIG yang lain. Anda semua banyak mengubah cara pemikiran kami.” – Azreen Yahaya
“SYUKUR ALHAMDULILLAH Ya ALLAH. Bermula dari seorang Ejen biasa kepada Super Ejen pada awal NCIG dilancarkan. kini abg jimmy memiliki Nshop Sendiri. Pendapatan semakin bertambah dan keuntungan abg jimmy mencecah puluhan ribu ringgit pada bulan ke-3 bersama NCIG , ditambah pula dengan bantuan team2 ejen yang bersama dengan abg jimmy. Ribuan terima kasih juga untuk HQ yang sentiasa memberi sokongan sepanjang abg jimmy bersama NCIG.” – Jimmy

“Perjalanan tokaN bermula dengan mendaftar
sebagai agen. Berkat kerja keras, usaha dan
sokongan pelanggan-pelanggan, sehingga ke hari
ini, tokaN dah mendapat beberapa reward bulanan
dan reward tahunan. Jumlah keseluruhan reward
yang tokaN terima dah melebihi RM30000. Terima
kasih kepada semua team NCIG”- Tokan

Daftar Waiting List Ejen & Dapatkan Marketing Tools Bernilai RM300+ Secara Percuma.

Kami sedang buka ‘Waiting List’ untuk bakal ejen dan reseller. Apa yang anda perlu buat sekarang adalah mendaftar dan sertai Channel Telegram Reseller. Anda akan mengetahui semua info mengenai produk, syarikat serta tarikh pendaftaran ejen di dalam Channel Telegram Reseller.

Sempena pendaftaran ejen baru ini juga, anda juga akan menerima MARKETING TOOLS untuk membantu anda memasarkan product NASTY™. Jangan lepaskan peluang ini, anda boleh bermula dengan pakej serendah RM799.

Hari
Jam
Minit
Saat

Kami buka 3 laluan untuk anda memulakan perjalanan sebagai usahawan di bawah jenama NASTY™:​

Bina Empayar Bisnes 6-7
Angka Sebulan

Cipta Kejayaan Sebagai Ejen Di Dalam Industri ENDS Bersama NASTY™

Buat Bisnes
Tanpa Modal

DAFTAR SEBAGAI RESELLER NASTY™ SEKARANG

Isikan maklumat anda di bawah dengan lengkap untuk mendaftar.

Soalan-Soalan Lazim

Anda boleh bermula dengan modal serendah RM799 untuk membeli stok permulaan. Anda akan mendapat stok produk, bahan marketing dan kelas pembangunan ejen. Buat pembelian secara online melalui link yang kami berikan di dalam Channel Telegram. Kami akan mengeposkan stok ke alamat anda dalam masa 3 ke 5 hari bekerja.

Ya, apabila anda beli mana-mana stok ncig go pada hari pendaftaran ejen nanti, anda secara automatik menjadi ejen NASTY™.

Anda beli stok = anda jadi ejen.

Selepas anda menjadi ejen NASTY™, kami akan mengadakan kelas Zoom mengenai Pengenalan dan Pengetahuan Produk NASTY™. Pastikan anda join kelas ini nanti.

Buat pembelian secara online melalui link pembelian yang kami akan berikan di dalam Channel Telegram semasa hari pendaftaran ejen. Setelah pembayaran disahkan, anda akan menerima emel pengesahan pembayaran daripada kami. Pesanan anda akan diposkan dalam masa 3-5 hari bekerja.

Untuk pembelian stok ulangan, anda boleh membuat pembelian melalui portal Cluster Cubes. Team ‘Agent Retention’ kami akan membantu anda mengenai cara pembelian di Cluster Cubes nanti.

Anda boleh memasarkannya secara online melalui Facebook, Instagram, Telegram dan sebagainya. Anda juga boleh memasarkan ke pelanggan-pelanggan kedai anda.

Ya, pada setiap minggu, kami akan mengadakan kelas Zoom. Kami akan kongsikan maklumat produk, cara menjual, kelas media sosial, kelas pembinaan karier dengan NASTY™ dan sebagainya. Anda boleh bertanya kepada team pengajar kami sekiranya anda ada kemusykilan. Pastikan anda hadir ke setiap kelas supaya anda tidak terlepas. 

Jika anda mengikut langkah-langkah yang kami sediakan, sudah pasti anda mampu menjual produk NASTY™ walaupun anda tidak pernah menjual sebelum ini. Ramai ejen yang berjaya setelah mengikut langkah-langkah yang kami berikan. Insya-Allah, rezeki anda juga ada di sini.

Pertama sekali, anda perlu ada keinginan dan kesungguhan untuk berjaya. Itu yang paling penting. Kedua, anda boleh sediakan komputer, laptop atau smartphone untuk memudahkan anda memasarkan produk anda di Internet.

*wajib memasarkan produk NASTY™ sahaja

Ya boleh. Walaupun anda tidak vape atau merokok, anda boleh menjual kepada kawan-kawan atau ahli keluarga. Bayangkan potensi besar yang anda dapat kerana membantu orang lain untuk berhenti merokok. Ejen-ejen kami juga ramai yang tidak merokok dan vape tapi masih boleh buat jualan meletup-letup. Rahsianya ialah kena tahu menjual dan memasarkan produk kami. Semua itu kami akan ajar dalam kelas-kelas yang kami jalankan.

Disclaimer: We do not purport any potential earnings opportunity as a “get rich scheme.” Your level of success will depend on the time and effort you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. We cannot guarantee that you will make any money at all. Nor are we responsible for any of your actions.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

COPYRIGHT 2022 © NASTY Malaysia. All Rights Reserved.

Terms & Conditions | Privacy Policy