Dulu Pengambilan Ejen Baru Ditutup, Kini Dibuka Semula….

“Program Fenomena Alternatif" Jana Income 6-7 Angka Setahun Kini Kembali!

Pada tahun 2020, ‘fenomena alternatif’ telah terjual sebanyak 200 ribu unit semasa pelancaran.

Pada tahun 2022 ini, ianya kembali…. dengan rekaan baharu, kualiti diperbaharui … dan ianya pasti akan mengegarkan pasaran Malaysia!

Tapi peluang ini bakal ditutup sekali lagi pada bila-bila masa, jadi anda perlu mendaftar Waiting List Program ‘Fenomena Alternatif’ versi 2022 hari ini.

Rahsia Kejayaan Ejen-Ejen NASTY™ Didedahkan

“Tahun lepas aku belajar cara jual barang dari barisan paling depan. Tahun ini belajar cara susun syarikat dan aturan yang betul dari mereka. Kami di Hust trading sangat berterima kasih kepada Pakdin dan team NCIG yang lain. Anda semua banyak mengubah cara pemikiran kami.” – Azreen Yahaya
“SYUKUR ALHAMDULILLAH Ya ALLAH. Bermula dari seorang Ejen biasa kepada Super Ejen pada awal NCIG dilancarkan. kini abg jimmy memiliki Nshop Sendiri. Pendapatan semakin bertambah dan keuntungan abg jimmy mencecah puluhan ribu ringgit pada bulan ke-3 bersama NCIG , ditambah pula dengan bantuan team2 ejen yang bersama dengan abg jimmy. Ribuan terima kasih juga untuk HQ yang sentiasa memberi sokongan sepanjang abg jimmy bersama NCIG.” – Jimmy
“Perjalanan tokaN bermula dengan mendaftar sebagai agen. Berkat kerja keras, usaha dan sokongan pelanggan-pelanggan, sehingga ke hari ini, tokaN dah mendapat beberapa reward bulanan dan reward tahunan. Jumlah keseluruhan reward yang tokaN terima dah melebihi RM30000. Terima kasih kepada semua team NCIG”- Tokan

Bakal Top Ejen NASTY™...

Tiada yang lagi best bila boleh memulakan bisnes yang mempunyai potensi besar.

Sebagai contoh, Azreen Yahaya yang dulunya bermula dari kosong kini telah buat jualan lebih daripada 7 juta sejak tahun 2019.

Izham Mokhtar (Tokan) yang berulang-alik dari JB ke KL setiap minggu untuk membeli stok kini sudah memiliki outlet dan team sendiri walaupun pada mulanya bermula dengan modal kecil.

Jimmy yang bermula dari kosong, tiada pengalaman sampai terpaksa jadi rider redah hujan dan panas untuk menjual, kini sudah memiliki kedai sendiri dengan jualan 7 angka setiap tahun.

Tak hairanlah sekiranya orang-orang biasa pun boleh berjaya sebagai ejen NASTY™.

Apa yang lebih mengejutkan ialah ianya boleh dimulakan dengan modal serendah RM799 untuk membeli stok.

Kini anda boleh mendaftar waiting list sebelum tarikh pengumuman pelancaran program ejen nanti.

3 Sebab Kenapa Ejen-Ejen NASTY™ Masih Boleh Buat Duit Secara Konsisten (Walaupun Industri Lain Menghadapi Masalah)

Permintaan Sepanjang Masa

Ada lebih kurang 8 JUTA perōkok di Malaysia dan anda boleh membantu mereka berhenti merokok.

Seorang perokok menghabiskan RM510 sebulan untuk memuaskan keinginan. Bayangkan kalau anda dapat membantu mereka berjimat dengan NASTY™? Anda bantu mereka berhenti, anda boleh jana incöme.

Industri ‘Evergreen’

Nilai pasaran industri ENDS bernilai kira-kira 11.48 bilion USD.

Ia dijangka akan terus naik kepada lebih 86.5 bilion menjelang tahun 2025

Di Malaysia sahaja, industri ENDS bernilai RM2.27 billion dan masih belum diterokai sepenuhnya lagi.

Dengan pasaran yang kian meningkat, NASTY memerlukan anda sebagai ejen atau ‘reseller’ untuk menyebarluaskan kepentingan ENDS kepada pelanggan.

Peneraju Industri Yang Terbukti

NASTY™ adalah Industy Leader di dalam industri ENDS di dunia. Kami mempunyai fasiliti lengkap serta mempunyai R&D untuk menghasilkan setiap produk.

NASTY™ juga meraih pelbagai pengiktirafan antarabangsa dalam pelbagai kategori.

Setiap produk juga mencapai piawaian antarabangsa untuk mencapai kepuasan setiap pelanggan yang kini melebihi 300 ribu pengguna di Malaysia.

Masih Ragu-Ragu? NASTY™ Adalah Satu-Satunya Jenama Tempatan Yang Membuat Pelancaran Produk Secara Live Presentation

Ramai ejen kami yang bermula setelah melihat dan mendengar sendiri misi dan visi yang disampaikan oleh Founder dan CEO NASTY™, Pakdin.

NASTY™ Sentiasa Meraikan Ejen-Ejen dan Reseller Yang Komited & Cemerlang

Setiap tahun, NASTY™ akan mengadakan majlis besar-besaran untuk menghargai pencapaian ejen-ejen yang berjaya mencapai jualan tertinggi.

Kini, peluang terbuka untuk anda bersama-sama kami dalam pelancaran produk flagship terbaru kami.

MEMPERKENALKAN

Solusi Terbaru Dari NASTY™

Kepuasan Baharu

ncig™ go adalah peranti ‘closed pod’ yang direka khas untuk mereka yang mahu mengubah tabiat lama kepada gaya hidup yang lebih selamat.

Dah Tahu Bila Nak Caj Pod

ncig™ go didatangkan dengan penunjuk bateri dengan pengesanan pintar. Ia boleh mengenal pasti tahap bateri dan had masa menyedut.

Sedutan Yang Lebih Padu

Direka khas dalam saiz yang mudah dipegang, ringan dan senang dibawa ke mana-mana. Sesuai untuk digunakan dengan npod™.

Pengecasan Lebih Cepat dan Mudah

ncig™ go dilengkapi dengan port pengecasan USB-C yang terkini untuk kemudahan anda.

Alami Sensasi Perisa NASTY™ Yang Telah Memenangi Anugerah Antarabangsa dengan ncig™ go

Flavour Award-Winning

Kualiti Flavour NASTY Yang Sama

Kepuasan Yang Cukup

Nilai Tiada Tandingan

Ringan Dan Mudah Dibawa

Pelbagai Pilihan Warna Menarik

Starter Kit

Setiap kit pemula didatangkan dengan 4 batang ncig™ go yang setiap satunya telah terisi dengan 4 perisa istimewa.

OR

OR

Gunakan npod™ Untuk Menepati Citarasa Anda

Khusus untuk mereka yang ingin bertukar kepada solusi ENDS, gunakan npod™ Regular yang diformulasikan untuk menghasilkan kepuasan tekak yang diidamkan.

npod™ Regular untuk kepuasan yang lebih sensasi.

Rasai pengalaman 11 npod™ Regular yang menawarkan lebih kepuasan nikotin dengan sensasi flavour yang lebih seimbang. npod™Regular mengandungi 5mg nikotin yang bersesuaian dengan piawaian perokok yang inginkan lebih throat hit yang sensasi.

Enhanced Atomization

NIXS E-Liquid Formula

MoistureLoc™

Regular

npod™ Light untuk yang lebih smooth dan ringan.

Rasai pengalaman 11 npod™ Light direka untuk memberikan pengalaman hampir sama dengan disposable device seperti FIX. Anda akan rasa draw yang lebih smooth, lebih ringan, dan flavour yang lebih bold. npod™ Light mengandungi 2mg nicotine yang bersesuaian dengan kepuasan pengguna.

Enhanced Atomization

NIXS E-Liquid Formula

MoistureLoc™

Light

Pelancaran Produk NASTY™ Yang Telah Menggegarkan Malaysia!

Lebih 100 Ribu View Di Facebook Live!

Pelancaran Produk Secara Livestream di Facebook Telah Menarik Ribuan Peminat Yang Teruja Menonton.

Terpaksa Restok Semula Walaupun Baru Sehari Selepas Pelancaran

Ejen NASTY™ Tak Menang Tangan Kerana Permintaan Yang Sangat-Sangat Tinggi Sampai Perlu Restock Dalam Masa Yang Singkat!

50,000 Unit Terjual Dalam 1 Jam Sahaja Semasa Launch

Ramai Berpusu-Pusu Membeli Produk Semasa Pelancaran Produk Terbaru NASTY™ Sehingga Stok Kami Habis Licin!

Daftar Waiting List Ejen & Dapatkan Marketing Tools Bernilai RM300+ Secara Percuma.

Kami sedang buka ‘Waiting List’ untuk bakal ejen dan reseller ncig go. Apa yang anda perlu buat sekarang adalah mendaftar dan sertai Channel Telegram Reseller ncig go. Anda akan mengetahui semua info mengenai produk, syarikat serta tarikh pendaftaran ejen di dalam Channel Telegram Reseller ncig go.

Sempena pendaftaran ejen baru ncig go ini juga, anda juga akan menerima MARKETING TOOLS untuk membantu anda memasarkan ncig go. Jangan lepaskan peluang ini, anda boleh bermula dengan pakej serendah RM799.

Nanti Dulu...Kami Juga Berikan BONUS ISTIMEWA Untuk Anda!

Sekiranya anda order mana-mana pakej reseller ncig go pada hari pendaftaran ejen, kami juga berikan BONUS ISTIMEWA kepada anda secara percuma*

Kelas Database Marketing
(Bernilai RM399)

Customer Service Support
(Bernilai RM399)

Kelas Pengurusan Cashflow
(Bernilai RM399)

Kelas Social Media Marketing
(Bernilai RM249)

TOTAL VALUE: RM1346

Kenapa Kami Sangat Yakin Anda Boleh Memasarkan ncig go Dengan Mudah?

Industri ENDS akan terus meledak di arena tempatan apabila kerajaan mengenakan cukai bermula pada tahun 2022.

Ini bermakna produk ENDS seperti ncig go boleh dijual secara terbuka dan ‘legal’. Ini juga membuka peluang besar untuk anda menjual ncig go kepada pasaran Malaysia.

Malaysia berpotensi muncul sebagai peserta global penting dalam pasaran - Pankaj Kumar, pakar pelaburan dan ekonomi.

Ini juga merupakan masa yang sesuai untuk anda mendaftar Waiting List untuk ejen ncig go.

Ini sebabnya:

Setiap tahun, NASTY™ akan melancarkan produk flagship khas melalui pelancaran event virtual Nsummit.

Sewaktu pelancaran NCIG 3 semasa Nsummit3 pada tahun 2020, satu fenomena berlaku yang tidak pernah terjadi sebelum ini…

Lebih dari 40 ribu orang telah mendaftar untuk menghadiri Nsummit3!

Lebih 4 Ribu Penonton Menonton NSummit3 Melalui Facebook Live Stream

Apa manfaatnya kepada ejen pada waktu ini? Mereka semua buat duit paling banyak pada minggu pertama selepas pelancaran.

Ada yang buat jualan sehingga RM17000!

Kenapa anda tak patut lepaskan peluang ini?

Kami menjanjikan impak yang jauh lebih hebat berbanding Nsummit3.

Kami bakal melancarkan ncig go di NASTY Event Orizon. Dijangka seramai 100 ribu orang akan mendaftar. (Di saat anda membaca website ini, pendaftaran telah pun melebihi 60 ribu orang)

Bayangkan anda ketika itu, anda ada Unfair Advantage berbanding mereka yang akan jadi ejen selepas tamat Event Orizon (sebab anda boleh tapau pelanggan lebih awal)

Bayangkan berapa ramai kawan dan ahli keluarga anda yang anda dapat bantu untuk berhenti merokok dengan cara selamat.

Bayangkan dengan peluang ini, anda bukan sahaja membantu mereka hidup sihat, malah anda dapat memulakan bisnes anda sendiri.

Daftar dan sertai Waiting List Channel Telegram Reseller ncig go sebelum pendaftaran ditutup.

Daftar Waiting List Ejen & Dapatkan Marketing Tools Bernilai RM300+ Secara Percuma.

Sempena pendaftaran ejen baru ncig go ini juga, anda juga akan menerima MARKETING TOOLS untuk membantu anda memasarkan ncig go. Jangan lepaskan peluang ini, anda boleh bermula dengan pakej serendah RM799.

Apa Kata Ejen-Ejen Kami Yang Berjaya

“Alhamdulillah dengan menjadi agent nasty, saya bukan sahaja dapat menjana income sehingga 4 angka sebulan, tapi dapat menambah ilmu tentang membuat sales and marketing dengan hasil guide dari pihak hq. Terima kasih pihak Nasty MY sebab beri saya peluang untuk join menjadi agent Nasty ni.” – Aliff Najmi
“Alhamdulillah selepas join ejen NASTY, saya dapat menambahkan side-income saya & juga Permintaan yang tinggi dan agak luar biasa. Hasil yang kami peroleh selepas jadi ejen NASTY adalah pihak HQ juga memberi sokongan, 𝗸𝗲𝗹𝗮𝘀 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝘁𝗶𝗱𝗮𝗸 𝗽𝘂𝘁𝘂𝘀, 𝗿𝗲𝘀𝘁𝗼𝗸 𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝗹𝘂𝟮, dengan modal yang sama kita rolling bagi ada barang. Jangan jadi ejen takda barang, customer pun nk kena jaga. Alhamdulillah penerimaan dari customer yg sangat baik untuk produk NASTY & juga NCIG. Saya dah berhenti merokok. Anda bila lagi? Ceh wahhh.” – SM Fareed

DAFTAR WAITING LIST RESELLER SEKARANG

Isikan maklumat anda di bawah dengan lengkap untuk mendaftar.

Soalan-Soalan Lazim

Anda boleh bermula dengan modal serendah RM799 untuk membeli stok permulaan ncig go. Anda akan mendapat stok produk, bahan marketing dan kelas pembangunan ejen. Buat pembelian secara online melalui link yang kami berikan di dalam Channel Telegram. Kami akan mengeposkan stok ke alamat anda dalam masa 3 ke 5 hari bekerja.

Ya, apabila anda beli mana-mana stok ncig go pada hari pendaftaran ejen nanti, anda secara automatik menjadi ejen ncig go.

Anda beli stok = anda jadi ejen.

 

Selepas anda menjadi ejen ncig go, kami akan mengadakan kelas Zoom mengenai Pengenalan dan Pengetahuan Produk ncig go. Pastikan anda join kelas ini nanti.

Buat pembelian secara online melalui link pembelian yang kami akan berikan di dalam Channel Telegram semasa hari pendaftaran ejen. Setelah pembayaran disahkan, anda akan menerima emel pengesahan pembayaran daripada kami. Pesanan anda akan diposkan dalam masa 3-5 hari bekerja.

Untuk pembelian stok ulangan, anda boleh membuat pembelian melalui portal Cluster Cubes. Team ‘Agent Retention’ kami akan membantu anda mengenai cara pembelian di Cluster Cubes nanti.

Anda boleh memasarkannya secara online melalui Facebook, Instagram, Telegram dan sebagainya. Anda juga boleh memasarkan ke pelanggan-pelanggan kedai anda.

Ya, pada setiap minggu, kami akan mengadakan kelas Zoom. Kami akan kongsikan maklumat produk, cara menjual, kelas media sosial, kelas pembinaan karier dengan NASTY dan sebagainya. Anda boleh bertanya kepada team pengajar kami sekiranya anda ada kemusykilan. Pastikan anda hadir ke setiap kelas supaya anda tidak terlepas. 

Jika anda mengikut langkah-langkah yang kami sediakan, sudah pasti anda mampu menjual ncig go walaupun anda tidak pernah menjual sebelum ini. Ramai ejen yang berjaya setelah mengikut langkah-langkah yang kami berikan. Insya-Allah, rezeki anda juga ada di sini.

Pertama sekali, anda perlu ada keinginan dan kesungguhan untuk berjaya. Itu yang paling penting. Kedua, anda boleh sediakan komputer, laptop atau smartphone untuk memudahkan anda memasarkan produk anda di Internet.

*wajib memasarkan produk NASTY sahaja

Ya boleh. Walaupun anda tidak vape atau merokok, anda boleh menjual kepada kawan-kawan atau ahli keluarga. Bayangkan potensi besar yang anda dapat kerana membantu orang lain untuk berhenti merokok. Ejen-ejen kami juga ramai yang tidak merokok dan vape tapi masih boleh buat jualan meletup-letup. Rahsianya ialah kena tahu menjual dan memasarkan produk kami. Semua itu kami akan ajar dalam kelas-kelas yang kami jalankan.

Disclaimer: We do not purport any potential earnings opportunity as a “get rich scheme.” Your level of success will depend on the time and effort you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. We cannot guarantee that you will make any money at all. Nor are we responsible for any of your actions.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

COPYRIGHT 2022 © NASTY Malaysia. All Rights Reserved.

Terms & Conditions | Privacy Policy