AMARAN: Page Ini Tidak Sesuai Untuk Mereka Yang Dah Tahu Buat Duit Banyak… Tetapi Sekiranya Anda Benar-Benar Desperate Nak Buat Duit Segera dan Penat Kena Tipu Dengan Bermacam-Macam Skim Di Luar Sana, Ketahui…

Bagaimana Orang Biasa-Biasa Boleh Buat Duit Sambilan Sehingga

4-5 Angka Sebulan

Dengan Hanya Bekerja 1-2 Jam Sehari

(Walaupun Tiada Modal dan Pengalaman Dalam Bisnes)

Ketahui Potensi Bisnes Affiliate ncig™ go Yang Sesuai Dijalankan Di Mana-Mana...Asalkan Anda Ada Komputer atau Smartfon dan Tahu Guna Internet.

Tiada Yuran Penyertaan

Tanpa Perlu Ada Produk Sendiri

Tak Perlu Simpan Stok

Pendapatan Tanpa Had

Lepaskan Diri Dari Belenggu Duit Sentiasa Tak Cukup, Gaji Habis Walaupun Baru Awal Bulan Dan Tak Ingin Hidup Susah Lagi!

Bakal Top Affiliate sekalian,

Adakah anda serik tengok orang lain boleh beli gajet mahal-mahal setiap bulan tetapi anda terpaksa kumpul duit dan ‘ikat perut’ berbulan-bulan lamanya?

Adakah anda rasa terbakar bila tengok kawan-kawan tayang kereta baru mereka di media sosial padahal anda terpaksa kerja siang malam dengan gaji yang masih sama sejak 5 tahun lalu!

Adakah anda tak boleh tidur malam memikirkan kos belanja bulanan untuk anak-anak dan isteri yang melambung-lambung tinggi sampai anda terpaksa korek duit simpanan setiap minggu dan sekarang anda tak tahu nak cakap apa dengan isteri kalau dia tanya ‘Bang, kenapa duit kita semakin sedikit ni’?

Sekiranya anda pernah berada di dalam situasi di atas, maka anda perlu baca setiap perkataan yang ada di dalam website ini satu-persatu!

Kerana anda bakal mengetahui satu jenis bisnes terunggul yang bakal mengubah hidup anda.

Kami tahu anda pasti skeptikal dengan B.S macam ni…dengan bermacam-macam program buat duit ada di luar…sebab tu kami tidak mahu buang masa anda dan tunjukkan bukti di bawah ini:

Anda boleh nampak kami bayar RM26,316.92 kepada affiliate yang mempromosikan produk NASTY FIX yang dilancarkan tahun lepas.

Siapa yang tak nak buat duit sebanyak itu kan? Bisnes yang kami nak tunjukkan ini sangat mudah dilakukan kerana…

Semua Orang Boleh Buat Duit Sebagai Affiliate, Ya, SEMUA ORANG!

Ya, memang semua orang boleh buat.

Anda tak perlu kena tahu hal-hal teknikal I.T atau komputer dan anda tak perlu pandai guna software apa ke bagai…

Cakap mudah:

Sekiranya anda terjumpa website ini dan masih berada di sini, anda memang layak untuk buat duit secara affiliate.

Sekiranya anda tahu share link, anda dah layak untuk jadi affiliate. Semudah A, B, C.

NASTY akan bayar untuk setiap jualan daripada pelanggan yang beli daripada link anda setiap bulan. Anda hanya duduk depan komputer atau smartfon dan luangkan 1-2 jam sehari sahaja untuk bekerja.

Pada setiap hujung bulan, anda pun boleh dapat komisen sebanyak ini!

Bayangkan Anda Pun Boleh Dapat Duit Semudah Itu… Tanpa Perlu Kerja Sampai Lewat Malam...

Macam mana anda boleh dapatkannya?

Mula-mula, anda perlu setkan berapa banyak jualan yang anda mahu buat.

Lepas tu, tentukan berapa ramai prospek yang anda perlu hubungi samada melalui FB, Telegram, Whatsapp dan sebagainya.​

Bila semua dah sedia, anda boleh launch kempen affiliate anda serta merta.

Anda boleh tengok sendiri prospek berduyun-duyun membeli produk NASTY.​..

…dan anda tersenyum puas kerana dapat buat duit geli-geli tanpa perlu usung barang untuk hantar kepada pelanggan sampai malam…

…tanpa perlu pening-pening kepala fikir pasal stok inventori dan pengeposan…

… hanya tunggu komisen masuk pada hujung bulan sahaja.​

Team kami akan bantu anda buat duit secara affiliate.

Memang kami serius.

Sebab nak buat affiliate ni perlu ada support dari awal. Anda tak boleh buat sorang-sorang nanti anda cepat down dan kecewa, lebih-lebih lagi kalau anda baru nak berjinak-jinak dengan affiliate ni.

Kami akan tunjukkan macam mana nak jadi top affiliate.

Kami akan ceritakan kepada anda sebijik macam apa yang kami dah tunjukkan kepada affiliate-affiliate NASTY sebelum ini.

Kami tunjuk dan anda terus buat duit dalam​:

Program Buat Duit 4-5 Angka Sebulan Sebagai Affiliate ncig™ go

Apa Yang Anda Bakal Ketahui Melalui Program Affiliate ncig™ go

Rahsia Dapat Komisyen Lumayan

langkah pertama untuk berjaya sebagai affiliate (hint: ianya bermula di m____ )

Ketahui Teknik “Copy and Paste”

yang terbukti membantu orang-orang biasa macam anda menjana komisen lumayan walaupun tiada pengalaman berniaga

Sistem Tarik Prospek Automatik 24/7

bagaimana satu sistem yang kami gunakan ini menunjukkan kepada anda langkah demi langkah untuk mendapatkan prospek secara automatik setiap masa… walaupun ketika anda tidur dan keluar berjalan-jalan dengan keluarga

Tool Paling Berkuasa Yang Top Affiliate Gunakan Untuk Promote ncig™ go Kepada Semua Media Sosial Dalam Masa Beberapa Saat Sahaja

mereka yang sertai program affiliate lain akan terkedu tidak tahu cara nak promote kepada prospek…sampai habis beribu-ribu ringgit dengan software yang tak berkesan. Tapi sekiranya anda mendaftar sebagai affilate ncig™ go, anda akan mengetahui tool yang paling berkesan dan terbukti untuk dapat pelanggan serta merta!

Kaedah Berusia 120 Tahun Untuk Pujuk Pelanggan Untuk Beli Dengan Anda

walaupun prospek belum kenal anda lagi! (percaya atau tidak, ini adalah kaedah paling pantas, mudah dan beretika untuk mendapatkan jualan segera yang kami ajarkan kepada affiliate NASTY. Anda akan mengetahuinya secara percuma apabila menjadi affiliate ncig™ go.

Dan banyak lagi…

Kelebihan Menjadi Affiliate ncig™ go

Tidak Perlu Simpan Stok

Anda cuma perlu cari pelanggan saja - NASTY akan uruskan penghantaran produk.

Tidak Perlu Keluar Modal

Anda tidak perlu keluar duit untuk bermula sebagai affiliate.

Tiada Yuran Pendaftaran Dikenakan

Tiada yuran untuk bermula. Ianya memang percuma!

NASTY Sediakan Semua Bahan Marketing

Kami telah sediakan poster, ayat-ayat jualan, gambar produk untuk anda. Anda boleh ambil terus daripada Channel Telegram yang kami sediakan.

NASTY Sediakan Kelas dan Latihan Secara PERCUMA

Team kami sentiasa mengadakan kelas mengenai cara buat jualan, mindset, pengenalan dan manfaat produk dan kelas pemasaran media sosial untuk memantapkan pengetahuan anda.

Permintaan Produk Yang Sangat Tinggi

ncig™ go adalah sensasi terbaru NASTY yang dikuasakan dengan ‘flavour’ yang telah memenangi pelbagai anugerah antarabangsa.

Memperkenalkan Solusi Terbaru Dari NASTY

Sensasi Terbaru NASTY

Ini bukan sebarang disposable vape device yang anda pernah rasa. Kami bangunkan NASTY FIX dengan 8 flavour terbaik yang dah menang anugerah antarabangsa sejak 2017.

Mulakan dengan go.

Closed Pod System dengan nilai yang terbaik dan direka khas untuk teknologi berhenti merokok paling berkesan. 

300 CAJ,
22 FLAVOURS,
0 MASALAH.

Memperkenalkan ncig™go, Disposable Closed Pod Device pertama keluaran NASTY .

Dikategorikan di bawah peranti pakai buang (Disposable), ncig™go direka untuk memberi kepuasan yang maksima kepada pengguna.

300 pengecasan bateri yang berikan anda ketahanan untuk merasai 22 flavour sensasi dengan mudah dan senang.

Flavour Award-Winning

Kualiti Flavour NASTY Yang Sama

Kepuasan Yang Cukup

Nilai Tiada Tandingan

Ringan Dan Mudah Dibawa

Pelbagai Pilihan Warna Menarik

Penunjuk Bateri

Pengesanan bateri pintar memudahkan pengguna untuk mengesan tahap penggunaan bateri. 

npod™ Dock

Magnetic, close-fit docking for optimal performance.

Port Pengecasan

Equipped with the versatile and convenient USB-C charging port for quick and easy charging.

TERKINI

ncig™go Starter kit

Setiap kit mengandungi 1 pod yang boleh digunakan untuk 1 peranti yang didatangkan dengan 4 warna menarik.

Teknologi Berhenti Merokok Paling Berkesan

OR

OR

npod™ Regular untuk kepuasan yang lebih sensasi.

Rasai pengalaman 11 npod™ Regular yang menawarkan lebih kepuasan nikotin dengan sensasi flavour yang lebih seimbang. npod™Regular mengandungi 5mg nikotin yang bersesuaian dengan piawaian perokok yang inginkan lebih throat hit yang sensasi.
Enhanced Atomization
NIXS E-Liquid Formula
MoistureLoc™

Regular

npod™ Light untuk yang lebih smooth dan ringan.

Rasai pengalaman 11 npod™ Light direka untuk memberikan pengalaman hampir sama dengan disposable device seperti FIX. Anda akan rasa draw yang lebih smooth, lebih ringan, dan flavour yang lebih bold. npod™ Light mengandungi 2mg nicotine yang bersesuaian dengan kepuasan pengguna.
Enhanced Atomization
NIXS E-Liquid Formula
MoistureLoc™

Light

Nak Bermula Sebagai Affliate ncig™ go ?

Ikuti 6 Langkah Mudah Di Bawah

Klik Butang Daftar Affiliate ncig™ go

Hanya klik butang ‘Daftar Sekarang’ dan anda akan dibawa ke page seterusnya.

Lengkapkan Butiran Anda Untuk Mendaftar

Isikan maklumat anda dengan lengkap dan klik ‘Daftar Akaun’ untuk meneruskan.

Tunggu Pengesahan Pendaftaran Anda

Sila berikan 2 ke 3 hari untuk kami memproses pendaftaran anda. Kami akan menghubungi anda.

Sahkan Akaun Anda​

Setelah pendaftaran anda disahkan, sila buka emel dan klik link yang diberikan untuk verify (sahkan) akaun anda.​

Sertai Channel Telegram Affiliate ncig™ go​

Buka emel dan klik link untuk join Channel Telegram. Anda akan mengetahui progres seterusnya sebagai affiliate melalui Channel Telegram itu.​

Mula Promosikan Link dan Dapatkan Komisen​

Ikuti kelas-kelas yang kami jalankan untuk memudahkan anda menjadi top affiliate. Kami akan berikan komisen 10% daripada setiap pembelian melalui link anda.​

Apa Kata Top Affiliate Kami

“Dah lebih kurang sebulan jugak lah saya join Program Affiliate ni, total sales saya sekarang dah mencecah RM4000. Saya buat secara part time je. saya promote link masa lunch dengan waktu habis bekerja. so far alhamdulillah la dapat sambutan yang baik.” – Wani Halim

“Saya sangat-sangat mengesyorkan program Affiliate ini untuk orang yang sangat-sangat memerlukan dan pada masa yang sama tiada modal. Benda ini sangat saya recommend 100% lah.”– Sofea Iris

“Dah 3 minggu saya join program ni, Alhamdulillah sale saya, sale ya bukan margin dah cecah RM2000. Saya memang follow apa yang diajar sebab saya langsung tiada basic menjual.” – Izz MIkhail

“Pada mulanya saya agak keberatan sebab saya memang tak pernah ada apa-apa pengalaman dengan bisnes tapi disebabkan program ini tak memerlukan apa-apa modal, jadisaya bersetuju lah untuk menyertai program ni, saya betul-betul terkejut sebab dalam masa 3 hari je saya dah mula nampak hasilnya.” – Mariam

Daftar Affiliate ncig™ go Sekarang

Bertindak sekarang dengan klik butang ‘Daftar Sekarang’ untuk mendaftar. Anda juga berpeluang mendapat bantuan marketing dan kelas online untuk membimbing anda menjadi affiliate yang berjaya buat sales tertinggi.

Ucapkan selamat tinggal kepada kepayahan dan kekecewaan tak cukup duit. Tinggalkan memori duka lihat duit dalam akaun tinggal RM20 walaupun baru awal bulan. Tapi anda perlu bertindak segera kerana kami menerima ratusan pendaftaran setiap hari. Malah kami akan menapis setiap pendaftaran kerana kami hanya mahu mereka yang betul-betul layak dan berminat sahaja dan boleh mengikut panduan dan arahan yang diberikan.

Cepat..cepat kerana semakin lambat anda menghubungi kami, semakin lambat permohonan anda akan diluluskan. Hanya klik butang di bawah dan anda akan dibawa ke page seterusnya untuk mendaftar.

Hari
Jam
Minit
Saat

Pendaftaran dibuka sehingga 1 April 2022

Daftar Sekarang! Makin ramai dah mendaftar! Hanya tinggal beberapa slot sahaja setakat harini!
Soalan lazim (FAQ)
  • Anda yang NAK BUAT PARTIME untuk tambah income setiap bulan.
  • Anda yang dah lama TAK NAIK GAJI dari duk BISING bos tak naik gaji. Lebih baik naikkan gaji sendiri setiap bulan.
  • Anda yang NAK BONUS setiap bulan. Tunggu bos bagi bonus setahun pun belum tentu bagi lagi.
  • Anda yang setiap bulan GAJI dah NEGATIFwalaupun baru gaji semalam.
  • Anda yang NAK CARI + KUMPULKAN DUITuntuk berkahwin.
  • Anda yang NAK UBAH TELEFON PINTAR (HP)  anda jadi kawan buat duit setiap bulan.
  • Anda yang SUKA BUAT OT (Overtime)sehari 1-2 jam di tempat kerja. Tapi sekarang dah tak ada OT, bos tak bagi.
  • Anda yang baru diberhentikan kerja oleh bos anda. Sedang cari kerja?
  • Anda yang nak cipta kerja untuk diri sendiri.
  • Anda yang buat bisnes online atau offline.
  • Anda yang suka bekerja dari rumah.
  • Anda yang nak duduk goyang kaki dapat duit setiap bulan.
  • Anda yang MALAS BERUSAHA SENDIRI  tetapi NAK DUIT mudah.
  • Anda yang KEDEKUT untuk buat perlaburan tambah ilmu untuk buat duit setiap bulan.
  • Anda yang sangat selesa dengan gaji dan income sekarang.
  • Anda yang TIADA MASA untuk buat part-time tetapi merungut duit tak cukup.
  • Anda yang masih pakai HP yang TIADA LINE INTERNET.
  • Anda yang TAK SUKA tambah pendapatan 3-4 angka sebulan secara part-time.
  • Anda yang TIDAK MAHU mendapatkan PELANGGAN PERCUMA tanpa KOS PEMASARAN.

Tiada sebarang yuran pendaftaran dikenakan. RM 0.00! Free of Charge

➜ Online training copywriting, closing sales & marketing

➜ Sokongan terus oleh team

➜ Menggunakan free cost marketing

➜ Template iklan, video & gambar2 produk berkualiti

10% daripada jualan setiap unit produk.
Dibayar pada hujung bulan ke dalam akaun bank yang anda berikan.

Disclaimer: We do not purport any potential earnings opportunity as a “get rich scheme.” Your level of success will depend on the time and effort you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. We cannot guarantee that you will make any money at all. Nor are we responsible for any of your actions.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

COPYRIGHT 2022 © NASTY Malaysia. All Rights Reserved.

Terms & Conditions | Privacy Policy